Апел за помош на Стојче Јовановски

14

Да му помогнеме на Стојче Јовановски, кој по сообраќајна несреќа во 2017 година не може да оди.

За подобрување на неговата состојба потребно е заминување на третман со матични клетки, кој чини 25500 евра месечно. Стојче треба да посети третман од три месеци. Да му помогнеме да застане на нозе!

Телефонски за донации преку мрежата на Вип: 143-488

Телефонски за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-155

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење