Апел за помош на Стојан Лазаревски

8

Стојан е хоспитализиран на клиника во Италија, по несреќниот случај-пад од височина. По извршени неколку операции, тој е се уште во кома, и потребен е негов транспорт во Македонија, каде би се продолжило лекувањето во соодветна институција. Транспортот чини 183.000 денари, но семејството ги нема потребните средства за да може да го изврши на свој трошок. Постои можност да се лекува и во Македонија, но за да се донесе во Македонија е потребен посебен превоз кој чини 3.000,00 евра, пари кои неговата мајка ги нема.

Донаторската сметка е: 200000300557984,Стопанска банка Ад Скопје
Девизна сметка:IBAN STOBMK 2X 07200003219021525
Телефон за донирање од Телеком: 070 143 131

Да помогнеме!

Превземено : Фондација Телеком 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење