Апел за помош на Стефан Змиовски

5

Стефан Змиовски има 8 години и дијагностицирано му е присуство на тешки метали, поради кои има неразвиен говор и елементи на аутизам како последица на функционално оштетување на клетките во мозокот.
Неопходно е да направи скенирање ( SPECT SCAN ) на мозокот кој треба да се изврши на 22.10.2017 година во Систина во соработка со професор од Истанбул кој чини 1000 евра и со што ќе се утврди натамошниот третман и започнување со ревитализација на клетките.
Потребно е хелирање ( прочистување) на телото од тешките метали со суплементска терапија која треба да се прима во наредните 2-3 години и паралелно контролирање на состојбата преку иследување на крв и урина во SAD и Германија, а сумата потребна за овој период е 5000-6000 евра.

Корисници на Телеком, донирајте на 070 143-103

Превземено од  facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење