Апел за помош на Стефан Тасевски

6

Преземено од фб.

На малиот Стефан Тасевски роден на 19 мај 2003 година, му е потребна итна финансиска помош за лекување во странство. Поради прогресивно влoшување на општата состојба на Стефан, третманот мора да започне итно бидејќи од тоа зависи успехот на лекувањето.

Да помогнеме!

Телефон за донации преку мрежата на Телеком 070 143-102

Телефон за донации преку мрежата на ВИП 143-550

Жиро сметка: 500600016582826 Стопанска Банка АД Битола

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење