Апел за помош на Стефан Мелник

6

Да му помогнеме на десетгодишниот Стефан Мелник да ги види сите убавини на овој свет!
Стефан има проблем со видот на двете очи и треба да замине на операција во Русија. Сумата која е потребна за оваа операција е 6.500 евра.

Да му помогнеме на Стефан со донација на телефонскиот број 070 143-133 за Телеком корисници  и 143-477 за Вип корисници.

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и Вип

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење