Апел за помош на Стефан Костовски

3

Стефан Костовски боледува од церебрална парализа. Семејството самостојно решава да го однесе во болница во Србија, каде би се напраил хируршки зафат на мускулните влакна, за непречно движење.
Сумата коja е потребна се 2850 евра. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-118

 

Превземено од Телеком

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење