Апел за помош на Ставре Митровски

4

Ставре Митровски (29) од Гевгелија, подолго време боледува од инвалидитет на десната нога и оштетена карлица. Досега има направено две операции, но неговиот проблем не е целосно решен.

По консултација со стручен тим во Систина, постои голема можност за последна операција која би му помогнала целосно да застане на нозе. Операцијата чини 7000 евра, кои тој не е во можност сам да ги обезбеди.

Да ја покажаме уште еднаш нашата хуманост и да му помогнеме !!

Телефонски број за донации: 143-468  VIP 

Телефонски број за донации: 070 143-177 Телеком  

300101000001743
Ставре Митровски
Хуманитарна сметка

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење