Апел за помош на Среќко Стојковски

0
Да му помогнеме на Среќко Стојковски. Тој е заболен од Ковид 19, и поради тешката здравствена состојба семејството самостјно решава да се смести во приватната болница „Филип Втори”.
Сумата која му е потребна за лекување е 732000 денари.
Да помогнеме!
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-191
Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-505

Преземено од Телеком и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење