Апел за помош на Соња Радеска

7

Соња Радеска е родена во 1983 година. Мајка е на две малолетни деца. До промена на нејзиниот живот доаѓа во декември минатата година кога дознава дека се соочува со канцер на дојка. Веќе на 31ви Јануари оваа година е оперирана, но сеуште и требаат средства кои ќе помогнат да ја одржи нејзината состојба во стабилност. Токму затоа потребна е и директна помош од Вас Хумани луѓе.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на ВИП 143-468

Сметка за донации: 210501704999313 НЛБ Тутунска Банка

Превземено од ВИП и фб.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење