Апел за помош на Снежана Трајковска

12

Снежана Трајановска боледува од малигнен канцер и е во прв стадум. Ракот е пронајден на тироидната жлезда, направена е операција и делумно е остранет ракот потребно е сега со хемотерапии, зрачења и лекување да се стопира проширувањето на ракот по можност и да се уништи болеста комлетно. За сето тоа се потребни финансиски средства за хемотерапиите, зрачењата и лекувањето. Потребни се донации.

Трансакциска сметка
270 7000235707 55

Да помогнеме, да споделиме, да донираме.

Превземено од фб

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење