Апел за помош на Снежана Караџовска

16
На Снежана и се ампутирани двете нозе по тешка сообракајна несреќа. За да може повторно да прооди со протези, потребно е да се изврши операција во клиника во Холандија. Сумата која е потребна е преголема за семејството.
Донациски број за корисници на Телеком – 070 143-191
Донациски број за корисници на Вип- 143-478
Snezana Karadzovska Ograzden br 4-1/9 1000 Skopje Ziro smetka Komercijalna banka 300007016373883 Devizna smetka IBAN MK 07300307010243080 bic SWIFT CODE KOBSMK2X
Да помогнеме!
Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Sladzana mihova, на Одговори

    Sakam da i pomognam

  2. Објавено од Dzuli Velagic, на Одговори

    Malata pomos od mnogu luge e OGROMNA