Апел за помош на Слободан Попов

19

Слободан Попов има тумор на потокленицата кој е во интензивен раст. За да се избегне ампѕтација, семејството на своја иницијатива решава да замине на онко-хипертермиска терапија и хемотерапевски третмани во Солун, кои чинат 21.000 евра. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-103 и преку А1 143-463

Донација од Македонија:
Трансакциска  сметка 200003505609092 Стопанска Банка АД Скопје.

Донација од странство во евра:
Stopanska Banka AD Skopje
11 Oktomvri br. 7
Branch Skopje

IBAN CODE: MK 07200003505611129EUR
SWIFT CODE: STOBMK2X
Cel na doznaka: Donacija za Slobodan Popov

 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Превземено од: Телеком и фб.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење