Апел за помош на Симона Николова

22

Симона Николова  од Скопје боледува од фридрикова атаксија ( нарушување на нервниот систем и немање на рамнотежа на телото) и дијабетес.

За подобрување на нејзината состојба семејството смета дека треба да замине на третман со матични клетки во Кина, но сумата е голема за сами да ја обезбедат. Третманите со матични клетки не се финансирани од Фондот за здравствено осигурување зошто станува збор за алтернативно лекување. Да помогнеме.

Броеви за донации: А1 143-555

200 0033083107 04
Стопанска Банка АД Скопје

Да и помогнеме на оваа убавица да застане на нозе!

https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-0/p280x280/59794098_649398635500879_953614204365963264_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=531326407efb85600e84d2a87d132835&oe=5D72E614

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и Вип

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење