Апел за помош на Симона Хаџи Тошев

6

На Симона ѝ е потребна итна помош! Симона Хаџи Тошев е од Штип, има 4 години и дијагностицирана ѝ е Leucosis acuta non lymphoblastic, акутна нелимгобластна леукемија. Потребни се 130.000 евра за лекување на Симона и престој на фамилијата во странство.

Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на А1(ВИП): 143-460

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-424 

Примач
Симона Хаџи Тошев
Транс- за донации 270-7000448932.95
Халкабанк АД Скопје

https://www.gofundme.com/f/donate-for-4-years-old-simona…

https://www.facebook.com/donate/938439659869151/2910545832292202/

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

 

Превземено од фб. и bulevar.mk

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење