Апел за помош на Сибора Малетај

7

Сибора Малетај има само три години и голема борба пред себе. Ние треба да и помогнеме да ја извојува! Сибора боледува од малиген тумор на главата. Таа мора да се оперира во болницата “Санте плус”, но сумата која се побарува е многу голема, и семејството не може само да ја обезбеди. Сумата е 32000 евра. Да помогнеме и Сибора да има среќно детство!

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-131

Телефонски број за донации преку мрежата на ВИП: 143-485

Да помогнеме!

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење