Апел за помош на семејството Василевски

4

Семејсвото на Трајко Василески се наоѓа во многу тешка финансиска ситуација.  Тој и неговата сопруга се невработени, без никакви примања потребни  за живот, за нив и за нивните две ќерки.

Покрај финаниските проблеми имаат и здраствени проблеми.
Трајко треба да прави операција на брух и колк. И неговата ќерка треба да се оперира, а со здраствени проблеми се соочува и сопругата.

Потребни им се сретства за храна, греење, лекови, училишен прибор и други трошоци за нив и децата.

Секоја помош е добредојдена !!

Телефон за контакт: 078 646 728

Трансакциска сметка за донации:

240147107573075

Стефани Василевска

АД. Уни Банка

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење