Апел за помош на семејството Бошковски

9

На четиричлено семејство од Црниче му е потребна помош како би можеле да излезат од тешката ситуација во која се наоѓаат.

Имаат две дечиња, мајката само што беше вратена од болница каде што била сместена повеќе месеци.

Таткото Сашо единствено работи, но прима минимална плата со која не е во можност да ја плати сметката за лекување на својата сопруга, ниту долгот за неплатени сметки за струја.

Да помогнеме со донација на следната сметка:
300 0070860636 30
Комерцијална банка АД Скопје
Сашо Бошковски

Превземено од Вистински дела на љубезност

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење