Апел за помош на семејство од село Долгаец

5

Преземено од фб.

Маја Лана:

„ВЕ МОЛАМ кој е во можност да помогнеме на едно семејство во село Долгаец, веќе сум била и сум многу погодена од тоа што таму видов, живеат во страшни услови три члено семејство мајка,татко и 2 и пол годишно синче , немаат струја …. погодени од нивната судбина одвај преживуваат од ден за ден, но денеска ми се јавија и ме замолија барем да му однесам Памперси за детенцето и нешто за јадење (зошто јадело лепче и лукче) Што и да донирате ќе бидат пресреќни БУКВАЛНО се му е неопходно….

Јован Ристески 300027023021389 Комерцијална Банка
Да помогнеме!
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење