Апел за помош на семејствата Митринови

4

На 12.09 2017 попладне на семејствата на Никола и Петре Митринови од Пехчево, им се случи најнепосакуваното сценарио кое животот може да го режира. Нивните две куќи лепенки, беа опожарени и изгореа речиси до темел.
Затоа ги повикуваме сите индивидуи, организации, институции, пред се градежни компании и компании за произвотсво на мебел, да им излезат во пресрет на овие две семејсва со донации во вид на парични сретсва, градежни матeријали, покуќнина и работна рака.

Да не дозволиме овие две семејства да останата без покрив на глава !

Секој вид на донација е добредојден.

Жиро сметка за донации:
Никола Митринов
300057085856484  АД Комерцијална банка
Петре Митринов
200002071842974  АД Стопанка банка

За донации од странство :
МК07300307015256137
Никола Митринов
МК07200003217730358
Андријана Милошевска Митринова

Повеќе информации  тука.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење