Апел за помош на Сара Јорданова

27

Сара Јорданова  (15г. )  од Штип боледува од леукемија. Пред 3 месеци и е направена трансплантација на коскена срцевина во Италија каде што сеуште престојува поради претстојните контроли. Финансиските моќи на нејзините родители се при крај . Ќе и биде потребна финансиска подршка за храна како и за потребните лекови. Да помогнеме сите колку можеме.

Донирајте на следната сметка:
210-5016527211-63
Јорданов Благој Тутунска банка Штип

Сметка за донации од странство
Name: Sara Jordanova
Address: Star Karaorman
IBAN: MK07210501652721163
Bank name: NLB Banka AD Skopje
Bank address: Majka Tereza br. 1
Country: Makedonija
SWIFT: TUTNMK22

Превземено од Цивитас

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење