Апел за помош на Санде Цековски

0

Санде Цековски боледува од карцином на рбетот. Потребно е да се изврши операција во болницата Систина, каде тој самостојно решава да се лекува, а сумата потребна за операција е 2133505 денари.

Санде Цековски во моментов се наоѓа во болницата Аџибадем Систина во Скопје и се чувствува добро после првиот извршен хируршки зафат. Досега се соберени 2/3 од потребните средства за лекување. Поради незавидната здравствена состојба и итноста од втора хируршка интервенција, Цековски бара подршка од сите хумани граѓани за обезбедување на преостанатите средства за негово успешно лекување.

Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-145

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143 485

Донации на трансакциската сметка 300057027313007 на Комерцијална Банка АД Скопје на име Санде Цековски, со назнака “донација”.

Линк за донации: https://www.facebook.com/donate/655278158401727

Преземено од Телеком, А1 и kamenica.mk и fkkamenica-sasa.mk.

 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење