Апел за помош на самохраната мајка Сузана

2

Сузана Тетерле е самохрана мајка која едвај преживува заедно со нејзиното синче болно од аутизам. Потребна и е храна и финасиска помош. Живеат во многу тешки услови и многу би и помогнало  доколку некој и донаира машина за перење облека, кревет или душек.

Секоја помош е добдедојдена !!

Контакт телефон: 077969913‬

Трансакциска сметка

Сузана Тетерле

210501651260052

НЛБ Тутунска банка

Превземено од facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење