Апел за помош на самохраната мајка Даниела

3

Даниела е самохрана невработена мајка на две дечиња од 7 и 6 години. Живеат во многу тешка ситуација и замолуваат за помош.

Да ја покажеме нашата хуманост и да помогнеме !!

Секоја помош е добредојдена!!

Телефон за контакт: 077546275

Транскациска сметка за донации :

200001845735392  Стопанска банка 

Даниела Китановска

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење