Апел за помош на самохраната мајка Анита и нејзиниот син

7

Анита е самохрана мајка која со своето синче остана без дом.

Моментално е сместена кај една хумана жена во Куманово, која и пружила кров над глава, но помош и е повеќе од потребна.

Со оглед на тоа што синчето е болно и често одат на лекување во Скопје, таа не е во можност да работи и да заработува за живот.

Потребна им е пред се храна и финансиски средства за лекување на синот и за преживување.

Да и помогнеме со донација на следната сметка:
240 1471070474 32
УНИ Банка
Анита Величковска

За донација на храна, контактирајте ја Анита на телефонскиот број 075/838-358

фб

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од martin, на Одговори

    treba da mu se pomogni na ovaa samohrana majka