Апел за помош на самохрана мајка Натали

3

Натали Јолевска од Битола, 24 годишна самохрана мајка на 3 деца, не е вработена и е стамбено необезбедена. Таа е во многу тешка економска и егзистенционална состојба, бидејки има приход од само 8.000 денари како додаток за трето дете. Моментално живее под кирија која едвај успева да ја плати и со добрата воља на хумани комшии и сограѓани успева да преживее. Се молат сите добронамерни и хумани луѓе да помогнат со храна, пелени, облека и парични средства за подмирување на основните животни потреби.

ДА ГО ВРАТИМЕ ДОСТОИНСТВОТО НА НАШИТЕ СОГРАЃАНИ !!

Трансакциска сметка за донации:

320500026490390

Централна Кооперативна Банка.

Натали Јолевска

Телефон за контакт: 077 809 210

Извор: Facebook

 

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење