Апел за помош на Ристо Гиовски

0
Ристо Гиовски боледува од карцином на абдоменот. Семејството самостојно решава да го продолжи лекувањето со хемотерапии во Турција.
Сумата која е потребна се 8700 евра.
Да бидеме хумани и да помогнеме заедно во оваа негова битка со тешката болест.
Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-124

Сметки на кои може да донирате:
Ристо Гиовски
с-ка 300007081853830
комерцијална банка АД Скопје

Исто така може да се донира и ТУКА

Преземено од Телеком, А1 и zdravstvo.mk.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење