Апел за помош на Радмила Димитрова

11
Да и помогнеме на Радмила Димитрова која боледува од генетско заболување на очите. Семејството самостојно се решава за лекување во Русија во институт за очни болести во Санкт Петербург.
Сумата која е потребна се 1275 евра.
Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-125

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077 143-467

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење