Апел за помош на Петар Крстески

12

На малиот Петар Крстески од Охрид кој има само пет месеци, му беше направена операција на срцето (коартација на аорта) во Софија-Бугарија, но за да продолжи да чука неговото срце на семејството му се потребни најмалку 10 000 евра за лекување во Софија. Се молат сите хумани луѓе да донираат колку што можат.

Телефонски број за донации од мрежата на ВИП: 077 143-461

Да помогнеме!

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Angele, на Одговори

    Bi bilo dobro na sekoj apel za pomos da stoi imeto na bankata i devizna smetka.

  2. Објавено од jasmina, на Одговори

    Станува збор за Централна кооперативна банка…