Апел за помош на Пантелије Радојев

13

Малиот Пантелије Радојев боледува од аутизам.

За подобрување на неговата состојба потребно е да се направи трансплантација на матични клетки во клиника во Панама.

Семејството не е во можност да ги обезбеди средствата за трансплантацијата.

Да помогнеме со донација од 100 мкд на телефонскиот број за корисници на Телеком 070 143-303!

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење