Апел за помош на Нина Димитриевска

6

Преземено од strumicanet.comВИП и фб.

За 7-годишното девојче од Струмица, Нина Димитриевска родена со дијагноза „Paraparesis Spastica“ има надеж за нејзино излекување во САД, преку операција која чини 65.000 евра, со постоперативна рехабилитација од еден месец.

Семејството Димитриевски упатува апел за финансиска помош до сите добронамерни луѓе и компании, во рамките на своите можности да и помогнат на Нина за шанса за подобар живот.

За помош на Нина Димитриевска уплата може да се направи на една од следните сметки:

Денарска сметка: 530500021369542 Охридска Банка                                                                      

Денарска сметка: 300037103306688 Комерцијална Банка                                                              

Девизна сметка: 210501724202015 НЛБ Тутунска Банка                                                                          

IBAN CODE MK07210501724202015                                                                                                                  

SWIFT TUTNMK22

Донации преку мобилните оператори:                                                                                                 

Донациски број за донации преку мрежата на ВИП: 077 143 – 469                                      

Донациски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143 – 103

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Да и помогнеме на 7-годишната Нина Димитриевска од Струмица

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење