Апел за помош на Николија Арсоска

0

Да и помогнеме на Николија Арсоска. Николија е мало девојче кое има дијагностициран израсток на главата кој може да и предизвика трајно општетување на видот и други органи понатаму во развојот. Единствено решение е да се отстрани израстокот. Семејството самостојно решава да замине на операција во Турција,.која чини 25000 евра.

Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-131

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-471

 

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар