Апел за помош на Николче Јосимовски

12

Николче е 24 годишно момче кое боледува од церебрална парализа – телесен инвалидитет. За да може да се подобри неговата состојба потребно е да се изврши операција од страна на руски доктори во Србија. За операцијата Фондот не ги покрива средствата и за тоа е потребна нашата помош. За таа цел се потребни 7000 евра финансиски средства, но на семејството им недостасува уште 3500 евра кое не е можно за да може да ги обезбеди само.

Да му помогнеме на Николче со донација на:
Телефонскиот број за корисници на ВИП 143-465

Превземено од Фондација Телеком/ВИП

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење