Апел за помош на Никола Буковски

14

ДОНИРАЈТЕ ЗА НАШИОТ МАЛ АНГЕЛ
Ние сме семејство Буковски (Гетеборг),и имаме син кој има пет и пол години кој има церебрална парализа. Тој не може да седи, да оди,не зборува. И покрај неговата болест, тој е голем и весел борец со насмевка на лицето. Неговата упорност и ведрина ни дава сила, разум и мотив цело време да бараме различни методи и начини за да го олесниме неговиот живот.Дојдовме во контакт со Меѓународната болница ПУХУА (www.puhuahospital.com) и од таму ни дадоа надеж за подобрување на здравјето на Никола. За жал, ние не сме во состојба да ги платиме трошоците (500.000-550000 круни) за неговиот третман и поради тоа решивме да организираме хуманитарна акција, т.е. донација.Ве молиме, ако сте во можност, донирајте-подарете за нашиот мал ангел.

Ви се обраќаме Вас со голема молба, ако сте во можност да ни помогнете во акцијата за Никола.
Бидете ни живи и здрави, Господ да Ве благослови…

Родителите на Никола: Гоце Буковски и Оливера Василева.

Телефонски број за донации: 070 143-117 Телеком и 143-476 Вип

Тел. За контакт: 0046722864564

Прокредит банка

Сметка: 380476997501177

Гоце Буковски

Ул. Кресненско востание 9, Велес

Уплатите треба да бидат со назнака: Подарок за Никола


Можете да донирате пари преку банкарска сметка или свиш:
————————————————————————————————————-
-SWEDBANK банкарски жиро: 8105-9,693 895 461-4 (назнака на сметка: подарок)
————————————————————————————————————
-меѓународно плаќање :
GOTSE BUKOVSKI
жиро сметка: 8105-9,693 895 461-4 (назнака на сметка: подарок)
IBAN SE61 8000 0810 5969 3895 4614
BIC SWEDSESS
адреса на банка: SWEDBANK ab
BOX 5
42421 Angered-SWEDEN
——————————————————————————————————-
-СВИШ тел: 072 28 64 5 64 (назнака на сметка: подарок)
—————————————————————————————————————–

Од срце Ви благодарат: тато Гоце, мама Оливера и братчето Филип.
П.С., јас кога би можел да зборувам, би сакал да Ви кажам “ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ” на сите што ми помагаат! – Никола
Можете да ја следите хуманитарната активност преку Facebook: Gotse nikola Bukovski
Ве молиме споделете ја оваа порака со Вашите пријатели и роднини

превземно од facebook   bukefal.club

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење