Апел за помош на Незир Чајани

17

Да му помогнеме на младиот Незир Чајани. Тој по пад доживеал тешка повреда на рбетот и е комплетно неподвижен и со отежнати животни процеси.Незир е сместен во клиниката “Жан Митрев” каде му е пружена соодветна терапија и нега како би се продолжило следење на состојбата и соодветно лекување.Сумата која е потребна за лекувањето семејството не може само да ја обезбеди. Семејството на своја иницијатива се одлучило за лекување во приватна институција поради подобар третман и лекување. Да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-444

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 077-143 478

 

 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

 

Превземено од Фондација Телеком за Макаденија.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење