Апел за помош на Наташа Николовска

10

Да и помогнеме на Наташа Николовска!

Наташа е млада жена и самохрана мајка на 6 годишно момче. Таа се соочува со најтешката борба во животот- борба за нејзинотот здравје. Боледува од рак на желудникот. По интервенцијата во болницата “8 ми септември” таа мора да продолжи со третмани кои не се покриени од фондот.

Третманите кои мора да ги прима една година во болнцата “Филип II” чинат вкупно 12000 евра. Но тоа се само основните трошоци. Наташа и нејзиниот син мора да ја добијат оваа битка. Битката можат да ја добијат само со наша помош.

Да помогнеме!

Корисниците на ОНЕ/ВИП можат да донираат на 143 474

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Слободанка Ристовска, на Одговори

    Ако Наташа треба да прима хемотерапија, по протокол FOLFOX II, Елоксантинот може да го купи од Франција. Со рецепт од онколог, може да се купи од било која клиничка аптека во франција. Цените во Франција се ТРИ ПАТИ пониски отколку овде. Увозникот во Скопје има безобразно високи цени.

  2. Објавено од Петре, на Одговори

    дали има ж-сметка?