Апел за помош на Надица Трајковска

3

Апелираме за финансиска подршка на 21 – годишната Надица Трајковска од Општина Ѓорче Петров која е трета година на факултет со солиден успех.

Инаку живее во тешки услови заедно со своите родители и својата помала сестра. Доколку не се обезбедат средства за да го заврши школувањето, можно е истото да го прекине.

Ви благодариме однапред за вашата хуманост на дело.

Во продолжение е персоналната трансакциска сметка:
Надица Трајковска
300007101726802
Комерцијална Банка

Преземно: Facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење