Апел за помош на Моника Бојковиќ

0

Moника Бојковиќ треба да оди на лекување во Турција за отстранување на интрамедуларен тумор и торакомбуларна сколиоза на рбетот со оперативен зафат и зрачење во Турција. Фондот за здравство комплетно финансиски го покрива лекувањето и третманите, но на семејството му се потребни средства за сместување додека трае лекувањето. Сумата која е потребна се 5000 евра.

Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-112

 

Преземено од „Фондаија Телеком за Македонија“.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар