Апел за помош на Момо Николоски

7

Mомир Момо Николоски боледува од аденокарцином на желудникот. Карциномот е третиран хируршки во клиниката “Филип II”. Семејството треба да го испрати Момир на алтернативен третман во Куба, но сумата која му е потребна се 15000 долари.

Да помогнеме со телефонски повик на 070 143-123 (за корисници на Телеком) и 143-462 (за корисници на ВИП).

 

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење