Апел за помош на Мите Камберов

4

Мите Камберов  боледува од ретка болест за која е потребна скапа терапија. Да споделуваме насекаде со цел да допре овој АПЕЛ до повеќе луѓе и медиуми!

ЖИРО СМЕТКА:500800018804116

СТОПАНСКА БАНКА А.Д БИТОЛА

Камберова Славка

Им благодариме на сите хумани луѓе кои ќе донираат и на сите оние кои барем ќе го споделат овој АПЕЛ! Да бидеме хумани!

Преземено:  http://strumicadenes.mk

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење