Апел за помош на Миланка Деликирова

2

Миланка Деликирова од Валандово живее во многу тешки услови. Се грижи за својот син кој боледува од клиничка депресија. Домот од сите страни прокиснува од таванот, а има и голема влага по ѕидовите.

Живее сама и финансиски не е во можност да се прехрани, а камоли да го реновира својот дом. Прима мала пензија останата од својот починат маж.

Се молат сите добронамерни луѓе кои сакаат да и помогнат на оваа жена, истото да го сторат на следната сметка:

Миланка Деликирова
210501594102705
НЛБ Тутунска Банка

Однапред ви благодариме !

 

Превземено од facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење