Апел за помош на Мила Глигуроска

9

Mалечката Мила Глигуроска има застој во психомоторниот и говорниот развој и појава на аутистичен спектар на однесувања.

За да се третира нејзината болест таа мора да замине на понатамошни испитувања на клиника во Србија.

Да помогнеме со донација на телефонските броеви:

 070 143-444 (за корисници на Телеком)

Превземено од Фондација Телеком

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење