Апел за помош на Михајло Салтировски

0

Михајло Салтировски има само 31 година и е татко на две мали деца!

Моментално е пациент во Клиничката Болница АЏИБАДЕМ СИСТИНА Скопје.
Хоспитализиран е на одделот за Абдоминална хирургија со дијагноза: Панкреатит со бубрежна и белодробна слабост и Сепса.

Хоспитализацијата ќе трае се додека истата биде неопходна бидејќи е во кома и на респиратори кои се многу скапи!

На Михајло му е потребна финансиска помош од околу 20 000 евра.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-103

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-478

Можете да донирате и директно на сметка на мајката на Михајло:
– MK07200003845443742
– Стопанска Банка АД – Скопје
– Јасминка Салтировска

Овие средства ќе му помогнат на Михајло да застане на нозе и да биде повторно со своето семејство!

Можете да донирате и преку следниот линк: www.gofundme.com

Преземено од А1 и www.gofundme.com.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење