Апел за помош на Михаела Петрова

10

Малата Михаела Петрова боледува од епилепсија и церебрална парализа. Со надеж за подобрување на нејзината состојба, семејството самоиницијативно сака да ја упати на понатамошни испитувања на клиника во Германија. Сумата која е потребна за овие испитувања е 6077 евра. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-464

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

 

Превземено од Фондација Телеком.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Valentina naunova, на Одговори

    Termin do koga e T Mobil donaciski broj