Апел за помош на Мерван Ислами

2

Mерван Ислами има потреба од итна операција на очите во болницата Eye Hospital.

Сумата која е потребна се 123 000 денари, сума која Мерван и семејството не можат да ја подмират без нашата помош.

Да помогнеме!

Донирајте на телефонскот број за корисници на Телеком – 070 143-132

Превземено од Фондација Телеком

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење