Апел за помош на Мелани Иљачева

8

Преземено од фб.

На Мелани Иљачева која боледува од епилепсија, неопходно ѝ е потребна операција која треба да се изврши во Турција.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком 070 143-116 и преку мрежата на ВИП 143-470

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење