Апел за помош на Мартин Стојаноски

12

По тешката сообраќајна несреќа Мартин Стојаноски има неколку оперативни третмани. Тој е во инвалидска количка и има оштетување на едниот нерв кој сепак може да се третира и да му даде можност на Мартин да застане на нозе.

Но операцијата која треба да се изврши во Русија е премногу скапа за неговото семејство кое само не може да ја покрие сумата. Станува збор за 22 000 евра.

Да помогнеме!

Корисници на Телеком донирајте со повик на 070 143-107, корисници од ВИП донирајте на 143-462.

Превземено од Фондација Телеком за Македонија

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Nem, на Одговори

    150.000€