Апел за помош на Марина Јовановска

6

Марина Јовановска има болест на очите која предизвикува нагло губење на видот.

Единствено решение за да се зачува видот на Марина е итна операција во Берлин. Сумата која е потребна се 5200 евра, но Марина не е во состојба сама да ги обезбеди.

Да помогнеме!

Корисници на Телеком, донирајте со повик на 070 143-111

Корисници на Оне.ВИП, донирајте со повик на 143-485

Превземено од Фондација Телеком, Македонија Денес

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење