Апел за помош на Маријана Алексовска

5

Маријана Алексовска боледува од карцином на црн дроб. Семејството самостојно решава операцијата да се изведе во клиника во Германија. Но сумата која е потребна е превисока за семејството, а изнесува 17897 евра. Да подадеме рака.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-106

Можете да донирате и преку:

НЛБ Банка 210 – 7000006555 – 65
Маријана Алексовска
IBAN: 72 1050 1596 6379 94

 

Тел за инф.
Душица 070 631 340
Тања 078 265 109
Aleksandra 076 427 988

📦 Кутии за донација во: kafe Strada, Street kafe, Drama kafe, Da Vinci kafe, Mary kafe Capri, Pabot, Butik Vesna, gostilnica Boem, Prodavnica Stela – nasproti Posta. TP Sonja – nasproti Panko Brasnar. TP Malina – Tunel. I dugi

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и фб.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Darko, на Одговори

    Regulirajte so telefonskiot broj za donacii, dzvonev I se ukluci sekretarka – tel. Br. Ne postoi