Апел за помош на Марија Симовска

9

За оперативна реконструкција на вродена аномалија на малечката Марија Симовска, потребни се 10 000 евра плус трошоци за сместување во Истанбул во период од два месеци.

Родителите на Марија не се во можност да ги покријат трошоците и поради тоа ве замолуваат вас, хумани луѓе, за помош на нивната ќеркичка.

Да помогнеме!

Донациски броеви:

143 463 (за корисници на ВИП/ОНЕ)

070 143 163 (за корисници на Телеком)

 

Донациска сметка:

290500017104812  ТТК Банка Скопје

Марија Симовска

 

 

 

 

 

Преземено од ВИП/ОНЕ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење