Апел за помош на Марија Симова

9

Да и помогнеме на малата Марија Симова.

На Марија треба да ѝ се изврши операција на долните екстремитети, во клиника во Турција. Родителите самостојно решаваат да ја однесат на операција во клиниката, а сумата која е потребна се 6000 евра. Да помогнеме.

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком: 070 143-113

Телефонски број за донации преку мрежата на А1: 143-502

 

Превземено од Фондација Телеком и А1.

Донирајте брзо и едноставно од Вашите телефони преку мобилната апликација Донации за Android и IOS.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Julijana Jule Velevska, на Одговори

    НАВИСТИНА ПОТРЕБНО Е ДА СЕ ДОНИРА КОЈ МОЖЕ.ГРЕОТА Е ЗА МАЛИТЕ 👼👼👼👼👼❤❤❤❤❤👄👄👄👄👄ЈАС ВЕЌЕ ДОНИРАВ ДОНИРАЈТЕ И ВИЕ.ВИ БЛАГОДАРАМ ШТО МОЖАМ И ЈАС ДА БИДАМ ОД ХУМАНИТАРНАТА АКЦИЈА КОЈА ЈА ОБЈАВУВАТЕ.РЕСПЕКТ ЗА ВАС.